Nu firar vi under 2015! Illustration: Frida Biros

Höstfest

Kom och fira våra 70 år tillsammans!

Reumatikerdistriktet Kronoberg bjuder in till höstfest.

Lördagen den 10 oktober, kl 18.00 på Godsmagasinet i Ljungby.

I år fyller Reumatikerförbundet 70 år det firar reumatikerdistriktet kronoberg i samband med årets höstfest.

I år serveras viltbuffé av Ryssbygymnasiets elever. Därefter bjuds det på tryffel och kaffe. Det hela avslutas med jubileumstårta.

Jan Charles orkester står för underhållningen och i lotterierna som kommer finnas kan du vinna fina priser.

Kostnad 200 kr/medlem, 300 kr/icke medlem.
Är du inte medlem finns möjlighet att bli det på plats.

Anäl dig senast den 1 oktober till Ann Dennermyr tel:0372-826 79 eller mobil: 070-223 69 47.
Du kan också

50 000 starka skäl att bli medlem